Complete solution for renters.
  • apartmaninfo.hr

apartmaninfo.hr

apartmaninfo.hr

ApartmanInfo.hr je katalog privatnog smještaja u Hrvatskoj koji direktno spaja goste sa privatnim iznajmljivačima. Komunikacija između gostiju i privatnih iznajmljivača je direktna putem email-a (kontakt obrasca), telefona ili linka na vlastitu web stranicu, te gosti dogovaraju direktno sa iznajmljivačima cijenu i sve uvjete rezervacije.

ApartmanInfo.hr, dakle nije turistička agencija niti posrednik, te se ne naplaćuje nikakva provizija na ostvarene rezervacije. Fokusirani smo na njemačko, slovensko, talijansko, austrijsko, češko, slovačko, poljsko, francusko, nizozemsko i britansko tržište od kuda dolazi više od 80% svih gostiju u Hrvatskoj. Oglašavanje je u potpunosti besplatno za sve privatne iznajmljivače, a oglas će biti kvalitetno prezentiran na 12 domena, te na 11 jezika.

Osim oglašavanja, svim privatnim iznajmljivačima nudimo izradu modernih, profesionalnih i prilagođenih web stranica, te uslugu savjetovanja. Na našim stranicama iznajmljivači mogu pronaći brojne savjete i ideje za unaprjeđenje poslovanja, te bolju popunjenost i veću profitabilnost. Dobrodošli na apartmaninfo.hr – Vaš idealan pretraživač privatnog smještaja u Hrvatskoj!

Category: Portali

Share: