Complete solution for renters.
  • Traum-Ferienwohnungen

Traum-Ferienwohnungen

www.traum-ferienwohnungen.de

Traum Ferienwohnungen je poznati njemački booking portal koji dovodi najviše gostiju iz Njemačke u Hrvatsku. Odlikuje ih vrhunska profesionalnost, dugogodišnje iskustvo te izvrsni rezultati kojima su osvojili povjerenje naših korisnika. Zahvaljući našem partnerstvu, povezali smo se na najvišoj mogućoj razini kako bismo našim korisnicima pružili što lakši i jednostavniji svakodnevni rad.

Sam rad je u potpunosti pojednostavljen te MyRent i Traum razmjenjuju informacije u realnom vremenu, kao što su zatvaranje i otvaranje kalendara, promjena cijena, rezervacije, slike, opisi, ali i svi ostali relevantni podaci.

Prijelaz i migracija smještanih kapaciteta s Trauma na MyRent je zaista jednostavan i u potpunosti automatiziran. Sam proces traje oko 20 sekundi te nakon inicijalne sinkronizacije korisnici mogu isti tren početi raditi i primati rezervacije.

Osim velike uštede u vremenu i radu, u suradnji s Traumom pripremili smo i posebne pogodnosti za sve korisnike koji će koristit paket Traum-MyRent u vidu dodatnog godišnjeg popusta po svakoj smještajnoj jedinci. Svakako nam se javite kako bismo ostavarili dodatne pogodnosti!

Esupport@vacation-apartments.com
T+49 421 146 29 600

Category: Portali

Share: