Arhivi

myrent-marcopolo

Igor Petrović

“Jednostavno ne mogu zamisliti vođenje svojih financija i upravljanje turističkom agencijom bez MyRenta. Sve što mi je potrebno nalazi se na jednom mjestu – od vođenja financija do upravljanja kanalima prodaje.

MyRent je nevjerojatan alat koji mi omogućuje da efikasno upravljam mojom turističkom agencijom. Uz njihov Channel Manager, mogu jednostavno povezati moje objekte s više kanala prodaje, što mi donosi veću vidljivost i dosegnem širu publiku gostiju.

Što se tiče vođenja financija, MyRent mi pruža sve potrebne alate i funkcionalnosti. Svi moji računi se automatski kreiraju s točnim podacima i lako se šalju u računovodstvo. Ovo mi štedi vrijeme i smanjuje mogućnost pogrešaka.

MyRent je postao neizostavan dio mog poslovanja, pružajući mi sveobuhvatan sustav za upravljanje turističkom agencijom i financijama. Zahvaljujući ovom alatu, mogu biti siguran da imam sve što mi je potrebno za uspješno vođenje svoje agencije i postizanje rasta.

Toplo preporučujem MyRent svim vlasnicima turističkih agencija koji žele olakšati svoje poslovanje, poboljšati učinkovitost i postići uspjeh na tržištu. Isprobajte MyRent i doživite sve prednosti koje ovaj alat pruža.”

https://www.marcopolo.hr

Ti je všeč?
myrent-vipholidaybooker

MyRent – VipHolidayBooker

MyRent je bio ključan za naš uspjeh u poslovanju. Kada smo počeli, imali smo samo 50 jedinica za iznajmljivanje. Međutim, zahvaljujući MyRentu, uspjeli smo proširiti našu ponudu i dostići čak 500 jedinica u samo godinu dana. Bez MyRent platforme, to jednostavno ne bi bilo moguće.

MyRent nam je pružio sveobuhvatan set alata i funkcionalnosti koje su nam bile potrebne za uspješno vođenje našeg poslovanja. Njihov Channel Manager je omogućio lako povezivanje s raznim booking portalima, što je značajno povećalo našu vidljivost i dostupnost gostima diljem svijeta. Također smo mogli učinkovito pratiti i upravljati našim objektima, rezervacijama, upitima i fakturiranjem, sve na jednom mjestu.

MyRent je bio nevjerojatno intuitivan i jednostavan za korištenje. Njihov tim podrške uvijek je bio tu da nam pomogne i odgovori na naša pitanja. Osim toga, imali smo koristi od brze i pouzdane komunikacije s našim gostima putem MyRent platforme.

Bez sumnje, MyRent je bio ključan partner u našem poslovnim uspjehu. Zahvaljujući njima, uspjeli smo rasti i ostvariti značajan napredak u našem području. Toplo preporučujemo MyRent svim vlasnicima smještaja i agencijama koji žele ostvariti rast i uspjeh u industriji iznajmljivanja. S njima, vaš poslovni potencijal je neograničen!

VipHolidayBooker

 

Ti je všeč?

MyRent – Aero Studio Zagreb

MyRent je nepogrešljivo orodje pri mojem vsakodnevnem delu. Ves čas vem vse informacije, ki jih potrebujem - kdo prihaja, kdaj prihaja in kaj moram pospraviti. Zahvaljujoč MyRentu je moje delo veliko enostavnejše in učinkovitejše.

Nikoli več ne zamudim rezervacij ali izgubljam časa z ročnim vnašanjem podatkov. MyRent mi omogoča, da imam vse informacije na enem mestu, hitro in enostavno. Sedaj sem lahko prepričan, da svojim gostom zagotavljam kakovostno storitev, saj imam vse potrebne informacije pri roki.

Poleg tega mi MyRent olajša komunikacijo z gosti. Hitro odgovorim na njihova povpraševanja in se prilagodim njihovim potrebam. Naši gostje so navdušeni nad prilagojenimi storitvami, ki jih nudimo zahvaljujoč MyRent.

MyRent priporočam vsem lastnikom apartmajev, turističnim agencijam in hotelom. To je orodje, ki vam bo prihranilo čas, izboljšalo organizacijo in vam pomagalo zagotoviti vrhunsko izkušnjo vašim gostom. Preizkusite MyRent in občutite razliko v svojem poslu!"

https://www.aero-studio.com/

Ti je všeč?
sl_SI