myrent-vipholidaybooker

MyRent – VipHolidayBooker

MyRent je bio ključan za naš uspjeh u poslovanju. Kada smo počeli, imali smo samo 50 jedinica za iznajmljivanje. Međutim, zahvaljujući MyRentu, uspjeli smo proširiti našu ponudu i dostići čak 500 jedinica u samo godinu dana. Bez MyRent platforme, to jednostavno ne bi bilo moguće.

MyRent nam je pružio sveobuhvatan set alata i funkcionalnosti koje su nam bile potrebne za uspješno vođenje našeg poslovanja. Njihov Channel Manager je omogućio lako povezivanje s raznim booking portalima, što je značajno povećalo našu vidljivost i dostupnost gostima diljem svijeta. Također smo mogli učinkovito pratiti i upravljati našim objektima, rezervacijama, upitima i fakturiranjem, sve na jednom mjestu.

MyRent je bio nevjerojatno intuitivan i jednostavan za korištenje. Njihov tim podrške uvijek je bio tu da nam pomogne i odgovori na naša pitanja. Osim toga, imali smo koristi od brze i pouzdane komunikacije s našim gostima putem MyRent platforme.

Bez sumnje, MyRent je bio ključan partner u našem poslovnim uspjehu. Zahvaljujući njima, uspjeli smo rasti i ostvariti značajan napredak u našem području. Toplo preporučujemo MyRent svim vlasnicima smještaja i agencijama koji žele ostvariti rast i uspjeh u industriji iznajmljivanja. S njima, vaš poslovni potencijal je neograničen!

VipHolidayBooker

 

Ti je všeč?